Saint-Tropez Chef Menu

Letné Chef menu pripravil Patrik Bečvář, šéfkuchár Francúzskej reštaurácie Art Nouveau v Obecnom dome, ktorý s národným týmom českých kuchárov v tomto roku vyhral najprestížnejšiu kuchársku súťaž v Singapúre.

Patrik Bečvář

Chef menu zo Saint-Tropez vám pripomenie dovolenku pri mori a nahliadnete pod pokrievku aj francúzskym kuchárom.

Bagety sú plné chutí a farieb, nájdete v nich kvalitné mäso, krevety, olivy aj bylinky zo Stredomoria.

„Do ľahkého chutného menu som vybral suroviny typické pre francúzsku riviéru. Verím, že vám bude chutiť!“

Bagete Morčacia Provencale dominuje morčacie mäso pripravené metódou sous-vide, vo vákuu. Nezameniteľnú arómu dodáva provensálske korenie s rozmarínom, tymiánom či bazalkou. Všetko doladí svieži uhorkový dip, polosušené paradajky a šalát little gem.

Flank steak & Comté je bageta plná hovädzieho mäsa, zapečeného syra Comté, rukoly a karamelizovanej cibuľky. Dijonská majonéza sa postará o pikantný zážitok, mini uhorky cornichon si zamilujete na prvé ochutnanie.

Pod názvom Krevetový Bisque sa skrýva jemná polievka z kreviet a zeleniny odľahčená paradajkovým concassé. Šéfkuchár Patrik Bečvář tento krém odporúča pre jeho sviežosť a bohatú chuť.

Plavková sezóna je v plnom prúde a tak príde k chuti menu Fit Calories. Vyskúšajte Kozí syr s jablkami v tekvicovom chlebe, kde si rozpečený syr dáva letné rande s medovými orechami, brusnicovým dresingom a rukolou. Tomuto spojeniu neodoláte.
Medzi dva plátky olivového chleba schoval šéfkuchár Krevety s olivovou tapenádou. Krevetový koktejl, tapenáda z olív a dusených paradajok hrajú farbami aj chuťami spoločne s baby špenátom a čerstvými paradajkami.

Praha 1 - BB Koruna

Václavské náměstí 1
Na Příkopě 2
Praha 1
navigovat

Otevírací doba:

Pondělí - Sobota
08:00 - 23:00
Neděle
08:00 - 22:00

Konakty

M: 732 341 445
E: bb_pha_koruna@boulevard.cz