Vaše vlastné podnikanie
Naše know-how
spoločný úspech

VZÁJOMNÁ SPOLUPRÁCA = PERFEKTNE VYLADENÝ PROCES

 

Prečo my?

  • K Vašim financiám sa správame ako k našim vlastným investíciám.
  • Máme vlastné nenapodobiteľný štýl.
  • Ponúkame pestrý výber produktov, ktoré ľuďom chutia.
  • Kladieme dôraz na vývoj a kvalitu.
  • Sme silná európska značka.
  • Sme rodinná spoločnosť.
  • Ak nezarábate, neplatíte franšízový poplatok.

Čo ponúkame?

  • Prácu, ktorá Vás bude baviť.
  • Dlhodobý príjem a zhodnotenie Vašej investície.
  • Osobný rozvoj a realizáciu.
  • Vytvorenie vlastného tímu.
  • Podieľanie sa na vývoju značky.
  • Možnosť rodinného biznisu.
  • Transparentnosť nákupných cien.

Čo potrebujeme od Vás?

  • Ochotu denne sa podieľať na chode svojej reštaurácie.
  • Absolvovaní školenia *.
  • Skúsenosti v oblasti riadenia zamestnancov.
  • Záujem na vlastnom rastu.
  • Minimálne 2,5 mil. CZK vlastných prostriedkov.
  • Ideálne tiež skúsenosť s gastro prevádzkou.

* Školenia čiže adaptácii absolvuje bez výnimky každý franšízista a každý zamestnanec podieľajúci sa na prevádzke konceptu BB. Doba školenia je závislá na druhu vykonávanej pozície.

 

 

SO VŠETKÝM VÁM POMÔŽEME

Hlavnou pracovnou náplňou franšízora (teda nás) je poskytovať franšízistovi (teda Vám) know - how značky a priebežne ho aktualizovať. Za toto hradíte franšízový poplatok a poplatok za správu konceptu. Zároveň sa Vám však snažíme pomôcť aj v iných oblastiach.

Pred otvorením prevádzky:

  • Vyhľadanie vhodnej lokality
  • Architektonická štúdia a projekt prevádzkárne
  • Výstavba a vybavenie prevádzky na kľúč
  • Nábor a vyškolenie kompletného personálu, vrátane Vás, kde Vás zasvätíme do jednotlivých procesov BB (prevádzka, kvalita, marketing, financie, personalistika, kontrola reštaurácií, vernostný systém, softvér,...)
  • Financovanie prevádzkarne vrátane odporúčaný bankového inštitútu (Je možné riešiť aj po vlastnej osi.)

Po otvorení prevádzky:

  • Zaistenie dodávky surovín, obalov a ostatných materiálov (najmä marketingových) vrátane technológie a logistiky
  • Podpora area manažéra
  • Nastavenie marketingovej stratégie a pomoc pri lokálnom marketingu
  • Kontrolné systémy prevádzkarne
  • Kompletné softvérové vybavenie - pokladničný systém, sklady, objednávky, personalista
  • Hodnotenie Vašej výkonnosti a hľadanie optimálneho riešenia
  • Vývoj a dodržiavanie štandardov značky

 

KROK PO KROKU KU VYSNÍVANEJ REŠTAURÁCII

  1. Ako prvý krok nám prosím vyplňte kontaktný formulár nižšie. Najneskôr do 14 dní sa Vám ozveme a dohodneme sa na osobné schôdzke.
  2. Nasleduje osobná schôdzka, kde Vám oznámime detailné informácie o franšíze BB. Na základe Vašich finančných možností a preferované lokality zvolíme vhodný typ prevádzkarne. Buď existujúce zavedenú pôsobisko alebo výstavbu novej.
  3. Bude Vám ponúknutá možnosť stráviť deň v prevádzke a osobné stretnutie s našimi franšízantov.
  4. V prípade, že splníte základné predpoklady možnej spolupráce s naším franšízovým konceptom, absolvujete rozhovor s majiteľom spoločnosti pánom Petrom Cichoňom.
  5. Potvrdenie vhodné prevádzkarne.
  6. Uzatvorenie zmluvy budúce, ktorej obsahom už bude zvolená prevádzkareň, kúpna cena a jej úhrada, opis adaptácie a predpokladaný termín odovzdania.
  7. Úhrada zálohy na kúpnu cenu a vstupného poplatku.
  8. Následne nastúpite do adaptačného procesu.
  9. Po dokončení riadnej adaptácie vrátane všetkých povinných skúšok dôjde k odovzdaniu prevádzkarne a začatie franšízovej spolupráce.

TRI ZÁSANÉ PILIERE, KTORÝCH SA DRŽÍME

Našou najväčšou devízou je záujem na prosperite a rozvoji franšízistu. Preto sa snažíme nastaviť franšízovú spoluprácu tak, aby sme značku BB spoločne posilňovali.

  1. K Vašim peniazom sa správame, ako by to boli naše vlastné investície.
  2. Nákupné ceny sú transparentné.
  3. Ak nezarábate, neplatíte franšízový poplatok 6%.

 

SME ČESKÁ FIRMA A ROZUMIEME NAŠIM ZÁKAZNÍKOM

Bageterie BOULEVARD (BB) je Exprès gourmet koncept dizajnových reštaurácií rýchleho občerstvenia s ponukou čerstvých a zapečených bagiet, pripravovaných na objednávku zákazníka. Tieto bagety tvorí hlavný sortiment značky. BB je výrazným protipólom amerických fastfoodových reťazcov a vychádza z európskych základov gastronómie s odkazom predovšetkým na Francúzsko.

Značka BB dnes symbolizuje moderný európsky štýl života s dôrazom na kvalitu, čerstvosť a autenticitu surovín. Okrem stálej základnej ponuky zákazníkom približuje európské chute prostredníctvom svojho gurmánskeho Chef menu, Fit Calories a Specialité du Chef.

Súčasně má nezameniteľný dizajn a štýl komunikácie, charakterizovaný najmä vtipne vymyslenými novinovými výstrižkami, ktoré sa objavujú vo výzdobe reštaurácií, na produktových obaloch alebo v satirických článkoch na papierových prestieranie.

BB vyhľadávajú nároční zákazníci, ktorí sa neuspokoja s ponukou tradičných fastfoodových reťazcov a hľadajú kvalitnejšiu variantu stravovania.

Sme česká rodinná značka s dlhoročnou tradíciou a silným zázemím spoločnosti Crocodille pod vedením jediného vlastníka, pána Petra Cichoně, ktorý úspešne podniká v odbore už viac ako 26 rokov.

TYPY REŠTAURACIÍ

BB sa vyznačuje variabilitou typov prevádzok. Pre naše potreby je rozdeľujeme na tri hlavné línie:

1. High street store
2. foodcourt
3. Drive

Kladieme dôraz na príjemné prostredie a kvalitné posedenie so štýlovou hudbou. Franšízista si môže vybrať, o aký typ prevádzky bude mať záujem.

High street store

  • Výmera: min. 100 m2
     
  • Umiestnenie a štýl: na veľmi frekventovanom mieste, prízemie (možnosť i poschodia), ideálne rohový, veľké výklady, širší vstup, nie príliš komplikovaný pôdorys, v meste s 50 000+ obyvateľmi
     
  • Priechodnosť: okolo prevádzkarne min. 8 - 10 000 ľudí denne. Dostatočná kapacita médií - voda, elektro, kanalizácia, možnosť vzduchotechniky

Food court

  • Výmera: min. 50 m2 (podľa špecifikácie centrá) + sklady
     
  • Umiestnenie a štýl: typizované jednotka nachádzajúca sa v obchodnom centre v rámci food courtu alebo roh fasády
     
  • Priechodnosť centrá: min. 10 000 ľudí denne
     
  • Dostatočná kapacita médií: voda, elektro, kanalizácia, možnosť vzduchotechniky

Drive

  • Výmera pozemku: min. 1 000 m2, samostatná budova od 250 m2
     
  • Umiestnenie a štýl: budova (novostavba, čerpacie stanice, hotel, apod.) Alebo pozemok umiestnený samostatne alebo v rámci čerpacej stanice (i existujúceho objektu), retail parku; na veľmi frekventovanom a strategickom mieste, väčšinou na okraji miest pri príjazdovej hlavnej komunikácie (križovatky, diaľnice, rýchlostné komunikácie, "výpadovky", parkoviská obchodných centier a pod.)
     
  • Prejazdnosť: min. 15 000 áut denne

 

Financovanie a investície

Na účely vstupu do franšízového systému BB požadujeme, aby kandidát disponoval aj svojimi vlastnými finančnými prostriedkami, ktoré do podnikania vloží. Minimálne požadujeme čiastku 2,5 mil. CZK. Vzhľadom k tomu, že orientačná cena prevádzkarne sa pohybuje od 5 mil. CZK vyššie, je možné, aby franšízista využil aj úverové financovanie. Pre tieto účely máme dohodnutú spoluprácu s poprednými bankovými ústavmi. Je však možné financovanie riešiť aj po svojej vlastnej ose.

Investície, ktoré musí urobiť franšízista, rozdeľujeme do dvoch kategórií: Prvotné a Mesačné poplatky. Prvotné predstavujú počiatočné náklady pri zakúpení licencie a investovania do prevádzkarne. Ďalej potom mesačné poplatky, ktoré budete musieť v rámci použivania licencie BB uhradiť franšízorovi alebo preinvestovať.

PRVOTNÉ INVESTÍCIE

  • Vstupný poplatok: 15.000 EUR
  • Kaucia: 1 mil. CZK
  • Investície: Kúpna cena
  • Školenie zamestnancov
  • Prvotné náklady + rezerva

MESAČNÉ POPLATKY

  • Franšízový poplatok: 6% z čistej tržby
  • Správa konceptu: 2% z čistej tržby
  • Lokálný marketing: 1% z čistej tržby
  • Národný marketing: 1% z čistej tržby
  • Fond modernizácie: 2% z čistej tržby

PREVÁDZKOVÉ NÁKLADY

  • Nájomné a energie
  • Mzdové a personálné náklady
  • Suroviny, obaly a logistika
  • Marketing v rámci a v blízkosti reštaurácie
  • IT a Systémy
  • Kontrolné mechanizmy reštaurácie
  • Ostatné prevádzkové, režijné a finančné náklady

Sumy tu uvedené sú orientačné a odvíjajú sa od typu prevádzky.

REÁLNE PRÍBEHY, REÁLNE ÚSPECHY

Václav Bečvář, franšízista

Franšízista Bageterie Boulevard:

  • BB Zličín
  • BB OC Borská Pole a DRIVE 
  • BB OC Olympia
  • BB OC Plaza
  • BB Rondel A DRIVE 
  • BB OC Central 

VERÍM V SILU A ZÁZEMIE ZNAČKY, JEJ BUDÚCNOSŤ A KNOW-HOW.

Reštaurácie Bageterie Boulevard som poznal už predtým, ako zákazník. Pri svojich cestách do Prahy som nevynechal príležitosť sa v niektorej z nich zastaviť. Vždy tu na mňa dýchla atmosféra, ktorú som si zamiloval.

Otvoriť prvú franšízovú reštauráciu BB som bral ako veľkú výzvu a moje rozhodnutie bolo v duchu výroku Sigmunda Freuda: "V malých veciach sa spoľahni na rozum, vo veľkých ver srdcu."

A ja verím. Verím v silu a zázemie značky, jej budúcnosť a know-how, ktoré denne pri svojej práci využívam. Franšízing je však o obojstranné spolupráci, v ktorej sú role vopred rozdelené.

Franšízor prináša vízie a rozvíja značku. My, franšízisti, vízie realizujeme a franšízorovi prinášame názory a potreby našich zákazníkov, s ktorými sme v každodennom kontakte. A práve spokojnosť zákazníkov je naším hlavným poslaním, ktoré nás spája.

PREDTÝM SOM PRACOVAL PRE MEDZINÁRODNÉ FIRMY. VĎAKA BB VŠAK SPRAVUJEM SVOJ VLASTNÝ BIZNIS.

Pracoval som ako manažér pre medzinárodné firmy bez priamych skúseností s podnikaním. Potom sa naskytla možnosť stať sa franšízistom Bageterie Boulevard. Koncept spoločnosti sa mi páčil, a tak som sa za veľkého nadšenia mojich detí, ktoré podnik milujú, a určitých obáv manželky stal franšízistom.

Vlastný biznis ma vždy lákal. Na franšízingu sa mi páči, že za sebou mám veľkú značku s kvalitným know-how. Prebral som existujúcu prevádzkáreň BB a teraz sa snažíme získavať nových zákazníkov a udržať tie existujúce. Na prvom mieste je kvalita servisu. Našou odmenou je spokojný pravidelný návštevník, ktorý nám odpustí aj nejakú tú menšiu chybička.

Franšízing by som prirovnal ku športu. Hráte hru na presne vytýčenom ihrisku. To je však dostatočne veľké, aby ste na ňom mohol predviesť, čo viete.

Stanislav Novotný, franšízista

Franšízista Bageterie Boulevard:

  • BB Arkády
  • BB Eden
  • BB Francouzská
  • BB Thámova

 

Napíšte nám a my sa vám ozveme

Aktuality

Praha 1 - BB Koruna

Václavské náměstí 1
Na Příkopě 2
Praha 1
navigovat

Otevírací doba:

Pondělí - Sobota
08:00 - 23:00
Neděle
08:00 - 22:00

Konakty

M: 732 341 445
E: bb_pha_koruna@boulevard.cz