Strč hlad do kapsy
s mobilní aplikací BB

 
 

Sme česká rodinná firma s dlhoročnou tradíciou a silným zázemím Crocodille, pod vedením jediného majiteľa, pána Petra Cichoňa, ktorý úspešne podniká v tomto odvetví už viac ako 30 rokov.

Našou prioritou je prosperita franšízanta a preto sa snažíme nadviazať franšízovú spoluprácu tak, aby sme spoločne posilňovali značku BB.

ZÁKLADNÉ PILIERE, NA KTORÝCH STAVIAME 

Našou najväčšou devízou je záujem na prosperite a rozvoji franšizistu. Preto sa snažíme nastavovať franšízovú spoluprácu tak, aby sme značku spoločne posilňovali.  

  1. PARTNERSTVO, snažíme sa pristupovať k vašim financiám ako k vlastnej investícii.

  2. TRANSPARENTNOSŤ, naše nákupné ceny sú transparentné. Okrem toho motivujeme franšízantov, aby ich spoločne neustále zlepšovali.

  3. FÉROVOSŤ, pri splnení podmienok môžete požiadať o odpustenie franšízových poplatkov.

     

BAGETERIE BOULEVARD (BB)

V dnešnom, rýchlom svete, ponúkame výnimočný chuťový zážitok, na ktorý nebudete dlho čakať a vychutnáte si ho doslova všetkými zmyslami.

Sme exprès gourmet. Koncept moderných reštaurácií so štýlovou atmosférou, ktoré rozmaznávajú zákazníka gurmánskymi špecialitami, vytvorenými podľa receptov šéfkuchárov. Pripravujeme ich z čerstvých regionálnych surovín, v čerstvých chrumkavých bagetách a iných variantoch nadýchaného pečiva.

Okrem našich preslávených čerstvo plnených bagiet sa značka Bageterie Boulevard spája so zlatistými pečenými zemiakovými Patatas, hustými krémovými polievkami, domácim ľadovým čajom, jogurtom, fresh džúsmi či bohatým raňajkovým menu.

Pravidelne obmieňame naše sezónne menu šéfkuchára, ktoré je vždy inšpirované kuchyňou vybraného európskeho alebo svetového regiónu, takže každú sezónu môžete ochutnať nové špeciality vrátane tých z radu Balanced Calories, ak si strážite štíhlu líniu.

Zastavte sa v jednej z reštaurácií Bageterie Boulevard, kde vám starostlivo a rýchlo naservírujú gurmánske pochúťky v ľahkom francúzskom štýle.

VZÁJOMNÁ SPOLUPRÁCA = DOKONALE VYLADENÝ PROCES

 

Prečo práve my?

  • Staviame na 3 základných pilieroch – PARTNERSTVO, TRANSPARENTNOSŤ a FÉROVOSŤ.
  • Sme česká spoločnosť so silným zázemím.
  • Máme vlastný, nenapodobiteľný štýl.
  • Ponúkame pestrý výber produktov, ktoré sa ľuďom páčia.
  • Kladieme dôraz na vývoj a kvalitu.

Čo ponúkame?

  • Prácu, ktorá vás bude baviť.
  • Dlhodobý príjem a zhodnotenie vašich investícií.
  • Osobný rozvoj a sebarealizáciu.
  • Účasť na rozvoji značky.
  • Možnosť rodinného podnikania.
  • Transparentnosť nákupných cien.
  • Zázemie silnej spoločnosti

Čo potrebujeme od vás?

  • Prevádzkovanie BB bude vašou jedinou pracovnou činnosťou.
  • Ochotu podieľať sa na každodennom chode podniku.
  • Absolvovanie školenia*.
  • Skúsenosti s riadením zamestnancov veľkou výhodou.
  • Záujem o vlastný rast.
  • Minimálne 100-tisíc € vlastných finančných prostriedkov + možnosť pôžičky.
  • Ideálna je aj skúsenosť v gastro prevádzke.
  • Zameranie na lokálny marketing.

*Školenie alebo adaptáciu absolvuje každý franšízant a každá osoba zapojená do prevádzky konceptu BB bez výnimky. Franšízanti sú školení 7 mesiacov.

 

POMÔŽEME VÁM SO VŠETKÝM

Hlavnou úlohou franšízora (t. j. nás) je poskytnúť franšízantovi (t. j. vám) know-how o značke a udržiavať ho v aktuálnom stave. Za to platíte najmä franšízový poplatok a poplatok za správu konceptu. Zároveň vám poskytujeme podporu aj v ďalších kľúčových oblastiach.

Pred otvorením prevádzky:

  • Hľadanie vhodnej lokality
  • Príprava architektonickej štúdie a návrhu prevádzky
  • Výstavba a vybavenie prevádzky na kľúč
  • Pomoc pri nábore a školení kompletného personálu vrátane vás, kde vás oboznámime s rôznymi procesmi BB (prevádzka, kvalita, marketing, financie, HR, kontrola reštaurácie, vernostný systém, softvér atď.)
  • Odporúčanie bankového ústavu pre prípadné financovanie vašej prevádzky (je možné riešiť aj samostatne)

Po otvorení prevádzky:

  • Dodávka surovín, obalov a iných materiálov (najmä marketingových) vrátane technológie a logistiky
  • Podpora pre vedúceho oblasti a ostatné oddelenia
  • Stanovenie marketingovej stratégie a pomoc pri riadení miestneho marketingu
  • Nastavenie kontrolných systémov pre prevádzku
  • Kompletné nastavenie softvéru - pokladničný systém, sklad, objednávanie, personalistika,...
  • Vývoj a dodržiavanie štandardov značky

 

 

KROK ZA KROKOM K VAŠEJ VYSNÍVANEJ REŠTAURÁCII

  1.  Ak vás oslovila možnosť vlastniť vlastnú prevádzku BB, vyplňte kontaktný formulár (nižšie) a my sa vám do 5 dní ozveme a dohodneme sa na ďalších podrobnostiach.
  2.  Nasledovať bude osobné stretnutie, na ktorom vám poskytneme podrobnejšie informácie o prevádzke franšízového konceptu BB. Spoločne podpíšeme dohodu o zachovaní mlčanlivosti.
  3.  Pozveme vás na predpremiéru. Na základe vašich finančných možností a preferovanej lokality vyberieme vhodný typ prevádzky. Buď existujúcu zavedenú prevádzku, alebo výstavbu novej.
  4.  Zároveň vám ponúkneme možnosť stráviť reálny deň v prevádzke pod vedením jedného/všetkých našich vedúcich predajní a prípadne aj osobné stretnutie s jedným z našich franšízantov.
  5.  V prípade, že spĺňate základné predpoklady pre možnú spoluprácu, absolvujete pohovor s majiteľom spoločnosti, pánom Petrom Cichoňom.
  6.  V prípade, že budete schválený ako vhodný franšízový partner, potvrdíme základné podmienky a vyberieme vhodnú prevádzku.
  7.  Uzatvoríme zmluvu o ďalšom postupe, ktorá bude obsahovať najmä podrobné nastavenie franšízovej spolupráce, informácie o konkrétnej prevádzke, kúpnu cenu, adaptáciu (zaškolenie) a predpokladaný termín odovzdania.
  8.  Následne začnete proces adaptácie.
  9.  Potom vstúpite do adaptačného procesu.
  10.  Po ukončení riadnej adaptácie vás a vašich spolupracovníkov, t. j. vrátane všetkých povinných testov (ukončených certifikáciou), vám odovzdáme zariadenie do prevádzky.

TYPY REŠTAURACIÍ

Kladieme dôraz na príjemné prostredie a kvalitné posedenie pri štýlovej hudbe. BB sa vyznačuje rôznymi typmi prevádzok, ktoré rozdeľujeme do troch hlavných línií. Franšízanti si môžu vybrať, o ktorý typ prevádzok majú záujem.

1. High street store
2. Foodcourt
3. Drive

High street store

  • Na frekventovaných miestach v blízkosti dopravných uzlov
  • Zvyčajne rohové prevádzky na hlavných bulvároch
  • Francúzske výklady
  • Záhrada
  • Denný obrat - min. 400 €
  • VEĽKOSŤ - 100-300 m2
  • PREDPOKLADANÁ INVESTÍCIA - od 250-tisíc €

Food court

  • V stravovacích zariadeniach v nákupných centrách
  • Prípadne pri vstupe do nákupného centra
  • Možnosť vlastnej haly
  • Aj vo forme samostatného kiosku
  • DENNÝ PRÍJEM - min. 600 €
  • VEĽKOSŤ - 70-100 m2
  • PREDPOKLADANÁ INVESTÍCIA - od 200-tisíc €    

Drive

  • Reštaurácie samostatne alebo v rámci nákupných centier
  • situované na hlavných dopravných ťahoch (diaľnice, cesty prvej triedy atď.)
  • Zvyčajne pri výjazde z centra mesta v blízkosti čerpacej stanice
  • DENNÉ PRÍJMY - min. 600 €
  • VEĽKOSŤ - 1 000 - 2 000 m2
  • OČAKÁVANÉ INVESTÍCIE – od 400-tisíc do 1 200 000 €

 

Financovanie a investície

Pre vstup do franšízového systému BB požadujeme, aby žiadateľ disponoval vlastnými finančnými zdrojmi zodpovedajúcimi minimálne 100 000 €, keďže orientačná cena prevádzkarne sa pohybuje od 200 000 €. Akceptujeme, aby si nadobúdateľ franšízy financoval potrebné investície formou bankového úveru. Na tento účel máme dohodnutú spoluprácu s poprednými bankovými inštitúciami, ktoré je možné využiť. Financovanie je však možné zabezpečiť aj na vlastnú päsť.

Pre prehľadnosť rozdeľujeme investície a náklady franšízanta najmä do troch kategórií: INICIÁLNE INVESTÍCIE predstavujú počiatočné náklady a investície, MESAČNÉ POPLATKY, ktoré vyplývajú z franšízovej zmluvy a využívania licencie BB, a OPERAČNÉ NÁKLADY, ktoré súvisia s prevádzkou vašej prevádzkarne BB.

 

POČIATOČNÁ INVESTÍCIA

  • Počiatočný poplatok: 15 000 €
  • Záloha: min. 1 000 €
  • Sk: o kúpna cena
  • Školenie zamestnancov
  • Počiatočné náklady + rezerva

MESAČNÉ POPLATKY

  • Franšízový poplatok: 6% z čistého predaja
  • Správa konceptu: 2 % z čistého predaja
  • Miestny marketing: 1 % z čistého predaja
  • Národný marketing: 1 % z čistého predaja
  • Modernizačný fond: 2 % z čistého predaja

PREVÁDZKOVÉ NÁKLADY

  • Poplatok za užívanie priestorov a služby
  • Mzdové a personálne náklady
  • Suroviny, balenie a logistika
  • Marketing v priestoroch a okolí
  • IT a systémy
  • Kontrolné mechanizmy na mieste
  • Ostatné prevádzkové, režijné a finančné náklady

Uvedené sumy sú bez DPH, sú orientačné a závisia od typu prevádzkarne.

Príbehy franšizantov

Václav Bečvář, franšízista

Franšízista Bageterie Boulevard:

  • BB OC Metropole Zličín
  • BB OC Kladno Central
  • BB OC Butovice Galerie
  • BB Plzeň - Borská Pole a DRIVE 
  • BB Plzeň - Olympia
  • BB Plzeň - Plaza
  • BB Plzeň - Rondel A DRIVE 

 VERÍM V SILU A ZÁZEMIE ZNAČKY, JEJ BUDÚCNOSŤ A KNOW-HOW.

Reštaurácie BAGETERIE BOULEVARD som poznal už skôr, ako zákazník. Počas mojich ciest do Prahy som si nenechal ujsť príležitosť zastaviť sa v niektorej z nich. Atmosféra, ktorú som si zamiloval počas svojich ciest po Francúzsku, tam bola vždy prítomná.

Otvorenie prvej franšízovej reštaurácie BAGETERIE BOULEVARD bolo veľkou výzvou a moje rozhodnutie sa nieslo v duchu výroku Sigmunda Freuda: "V malých veciach sa spoľahni na rozum, vo veľkých dôveruj srdcu.

A to aj robím. Verím v silu a zázemie značky, jej budúcnosť a know-how, ktoré denne využívam pri svojej práci. Franchising je však o vzájomnej spolupráci, v ktorej sú úlohy vopred rozdelené.

Franšízor prináša víziu a rozvíja značku. My, franšízanti, realizujeme víziu a prinášame franšízorovi názory a potreby našich zákazníkov, s ktorými sme v každodennom kontakte. A práve spokojnosť zákazníkov je naším hlavným poslaním, ktoré nás spája.

PRACOVAL SOM PRE MEDZINÁRODNÉ SPOLOČNOSTI. ALE VĎAKA BB PODNIKÁM SAMA.

Pracoval som ako manažér pre medzinárodné spoločnosti bez priamych skúseností s podnikaním. Potom sa naskytla príležitosť stať sa franšízantom Bageterie Boulevard. Koncept spoločnosti sa mi páčil, a tak som sa stal franšízantom s veľkým nadšením mojich detí, ktoré tento biznis milujú, a s určitými obavami mojej manželky.

Vlastný podnik ma vždy lákal. Na franchisingu sa mi páči, že mám za sebou veľkú značku s kvalitným know-how. Prevzal som existujúcu prevádzku Bageterie Boulevard a teraz sa snažíme prilákať nových zákazníkov a udržať si tých existujúcich. Kvalita služieb je na prvom mieste. Odmenou sú nám spokojní stáli zákazníci, ktorí nám odpustia aj malú chybu.

Franšízing by som prirovnal k športu. Hráte hru na presne vymedzenom ihrisku. Je však dostatočne veľké na to, aby ste mohli ukázať, čo dokážete.

Stanislav Novotný, franšízista

Franšízista Bageterie Boulevard:

  • BB Arkády
  • BB Eden
  • BB Thámova

 

Napíšte nám a my sa vám ozveme

Aktuality

Praha 1 - BB Koruna

Václavské náměstí 1
Na Příkopě 2
Praha 1
navigovat

Otevírací doba:

Pondělí - Sobota
08:00 - 23:00
Neděle
08:00 - 22:00

Konakty

M: 732 341 445
E: bb_pha_koruna@boulevard.cz