Alberto Vitale je známy originálnymi receptúrami, kombináciami a všestranným prístupom.
Do Česka sa prisťahoval pred siedmimi rokmi a predtým pôsobil v rade talianskych reštaurácií, a to vrátane michelinskej L'Officina, v pražskom koncepte "Ryba je ryba" alebo v reštaurácii "Casa De Carli" ako pravá ruka šéfkuchára Mateo De Carli.
„Moja láska k vareniu začala už v detstve, kedy si moji rodičia otvorili obchod s rybami.“
Hovädzie ala Bolzano
Prvá prémiová bageta z nového Trentino Chef menu je plná pomaly pečeného marinovaného hovädzieho mäsa. Netradičnú chuť dodáva grilovaná zelenina s rozmarínom, parmezánový bešamel, pažitkový dresing, rukola.
Morčacie & Provolone
V druhej novinke Morčacie & Provolone ochutnáte šťavnaté morčacie prsia v citrónovom korení doplnené syrom Provolone, grilovanú mrkvu s balsamicom, pečené hrozienka, mätový dressing a čerstvý poľníček.