Chef menu priamo z Farmy pripravil Tomáš Popp. Pôvodne šéfkuchár, ktorý sa venuje moderným trendom v gastronómii s dôrazom na regionálnost, sezónnosť a vysokú kvalitu surovín. Vnáša do gastronómie tému interakcie životného štýlu a životného prostredia, podpory miestnej ekonomiky a udržateľnosti krajiny.
Tomáš miluje varenie, ale venuje sa aj surovinám. Prevádzkuje Farmárske obchody v Plzenskom kraji, v združení ENVIC koordinuje najlepšie farmárske trhy v Českej republike. Tie začal prevádzkovať už v roku 2010 s biodožínkami. Jednoducho prepája farmára a výrobca vynikajúceho jedla s kuchármi.
V roku 2016 Tomáš prevzal vedenie Národného tímu kuchárov a cukrárov. V roku 2018 s ním vyhral svetovú súťaž v Singapure. Rovnaký rok sa tímu podarilo obsadiť ôsme miesto na Svetovom pohári v Luxembursku.
„V Chef menu priamo z farmy sa môžete tešiť na kvalitné lokálne suroviny.“
Líčka na čiernom pive
Bravčová líčka z farmy Čečkovice dusená na čiernom pive, gouda, marinované žltá repa z mlynov Podhora, chrenový dresing, špenátové pesto a rukola.
Kura & syr Kaškaval
Trhaná jemne zaúdená kuracie stehná, syr kaškaval z Agrofarma Červený Kameň, kukuričný pikantné dresing, pečená paradajky, koriander a šalát little gem.
.
zistite viac o pôvode surovín z Farmárskeho Chef menu